jesli pkp zaczyna sie od słowa "pieknie" to ok, bo jesli nie, to nie znam sie ... ps. a jakby co, to 7-go w niedzielę chętnie polazł bym z Przesieki przez Borowice na Pielgrzymy
Chętnie bym dołączyła, nie wiem tylko czy się uda, bo dzis wieczór przyjeżdżają do mnie feriowicze, którzy uprawiaja głównie turystykę kwalifikowaną samochodową Zaspy jednak kuszą - odezwę się jutro
hehe, przecież to nie przeszkoda, zrób tak, by czterokołowcy czekali na Nas w Karpaczu, a My sobie tam dojdziemy .... i spotkamy się na jakim piwku ...
Taki jest plan! Którym autobusem przyjeżdżasz - 8.10 czy po 10.00? Po sobocie lepiej byłoby po 10.00 Moich chcę wysłać do Samotni, mam nadzieję, że dadzą radę
Nie chcecie zanurkować w zaspie to zmieniłem plany i ruszam z synem do Odrodzenia rozprostować kosci na tamtejszym panelu, jakby kto chciał zakosztować pod "taternickim" okiem jak to jest w "pionowym swiecie" zapraszam, bo w okolicach 10.00 - 12.00 będę Tam walczył z grawitacją
w górach biało i nic nie widać /tak przynajmniej było dzis - w sobotę/ nowego sniegu mało, choć wciąż zalega cała masa po wczesniejszych opadach ... ruchu powietrza niewiele, temperatura powyżej zera, ludzi mało - było sympatycznie i zimowo
24-02 wybieram sie na snieżne kotły,mam zamiar isć czerwonym szlakiem od szklarskiej,czy może napisać ktos w jakim stanie jest szlak,czy nie potrzebuje np.rakiet snieżnych