Webkamera w Przesiece

Moderatorzy: Borowice.pl, Gawe, Cieslak

Ania z Poznania
Odznaka Popularna
Posty: 55
Rejestracja: sob sty 01, 2005 4:16 pm
Lokalizacja: Poznań

Postautor: Ania z Poznania » pt sty 07, 2005 11:26 am

Zawsze uważałam, że najlepsze zdjęcia wychodzą robione tradycyjnym sprzętem. :D Jeżeli ktos się na tym zna oczywiscie.
olo
Odznaka Mała Srebrna
Posty: 187
Rejestracja: wt gru 14, 2004 6:08 pm

własnie

Postautor: olo » pt sty 07, 2005 5:34 pm

Swięte słowa Zenit ma jeszcze wiele innych zalet i zastosowań. Nigdy nie zamarza a wrazie czego mażna przybić nim gwożdzia :lol:
Barbara
Spacerowicz
Posty: 1
Rejestracja: czw sty 13, 2005 10:40 pm

Postautor: Barbara » czw sty 13, 2005 11:01 pm

Hej wszystkim.Nie bardzo rozumiem, o co tu chodzi.Jaki problem ze stalym laczem?Nie robmy z Przesieki konca swiata.Moja Mama mieszka w Przesiece i ma stale lacze, SDI, o ile sie nie myle.A widok z dachu najlepszy w okolicy!Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Cieslak
Moderator
Posty: 1588
Rejestracja: pn gru 06, 2004 12:35 pm
Lokalizacja: Wrocław/Przesieka
Kontaktowanie:

czas

Postautor: Cieslak » wt sty 18, 2005 11:55 am

A mozna wiedziec ile czasu mama czekala na podlaczenie? Bo chodza plotki,ze to trwa strasznie dlugo.
Awatar użytkownika
Gawe
Administrator
Posty: 359
Rejestracja: ndz gru 05, 2004 6:40 pm
Lokalizacja: Wrocław
Kontaktowanie:

Re: czas

Postautor: Gawe » wt sty 18, 2005 6:26 pm

Cieslak pisze:A mozna wiedziec ile czasu mama czekala na podlaczenie? Bo chodza plotki,ze to trwa strasznie dlugo.



i ze nie zakladaja tego ot tak, tylko trzeba sie troche pogimnastykowac, naprosic itp

ps. i o tych problemach to nie plotki tylko plotki z dosc pewnego zrodla :D
olo
Odznaka Mała Srebrna
Posty: 187
Rejestracja: wt gru 14, 2004 6:08 pm

Postautor: olo » wt sty 18, 2005 9:40 pm

plotki nie plotki ale internet jest a Igora nie ma :wink:
może władza się "doskłada"
Awatar użytkownika
Cieslak
Moderator
Posty: 1588
Rejestracja: pn gru 06, 2004 12:35 pm
Lokalizacja: Wrocław/Przesieka
Kontaktowanie:

UG

Postautor: Cieslak » śr sty 19, 2005 3:42 pm

Chętnie przejdę się do Urzędu Gminy. Ciekawe czy podejmą wyzwanie :)Byłoby pysznie :)
Ostatnio zmieniony pn kwie 11, 2005 1:08 pm przez Cieslak, łącznie zmieniany 1 raz.
olo
Odznaka Mała Srebrna
Posty: 187
Rejestracja: wt gru 14, 2004 6:08 pm

Postautor: olo » śr sty 19, 2005 9:57 pm

Mają inne problemy.Ta gmina po poprzednikach jest bankrutem. Nie jestem "fanem" nowego wójta ale Go rozumiem. Chłop nie da rady wasygnować 2000 złoty na kamere bo niby skąd. Inna sprawa że nikt tam nic nie robi żeby było lepiej ale przynajmniej nikt nie kradnie (chyba)
Awatar użytkownika
kubasx4
Spacerowicz
Posty: 42
Rejestracja: ndz sty 30, 2005 10:27 pm
Lokalizacja: Podgórzyn
Kontaktowanie:

Postautor: kubasx4 » ndz sty 30, 2005 10:33 pm

calkiem , calkiem niezly pomysl z ta kamerka , tylko po pierwsze nie ma za bardzo miejsca aby ja umiescic na ciekawy widok. A co do stalego lacza , to ja sie prosilem chyba dobre 3 lata i wkoncu mam sdi , a mieszkam w gornym podgorzynie , wiec jak narazie to wszystko mija sie z celem . Ale ogolnie pomysl mi sie podoba :)
Awatar użytkownika
Cieslak
Moderator
Posty: 1588
Rejestracja: pn gru 06, 2004 12:35 pm
Lokalizacja: Wrocław/Przesieka
Kontaktowanie:

Jest szansa :)

Postautor: Cieslak » pn sty 31, 2005 2:31 pm

Ciekawostka dla zainteresowanych kamerą:
Rozmawiałem z szefem pubu Akwarium (dawna Stokrotka). Jest zainteresowany sprawą kamery i udało mu się załatwić sdi.
Awatar użytkownika
Gawe
Administrator
Posty: 359
Rejestracja: ndz gru 05, 2004 6:40 pm
Lokalizacja: Wrocław
Kontaktowanie:

Postautor: Gawe » pn sty 31, 2005 8:37 pm

no powoli powoli moz cos z tego wyjdzie 8)

a z dachu stokrotki moznaby skierowac kamerke w strone dawnego basenu np.
Awatar użytkownika
Cieslak
Moderator
Posty: 1588
Rejestracja: pn gru 06, 2004 12:35 pm
Lokalizacja: Wrocław/Przesieka
Kontaktowanie:

ruszylo

Postautor: Cieslak » ndz lut 13, 2005 10:24 pm

...albo na Różaną.
Szef Akwarium ma i komputer i sdi i, z tego co rozumiem, kamerę. Nie wie tylko gdzie ją skierować. Za tydzień będę wiedział więcej :) Mamy o tym podebatować na miejscu.
Awatar użytkownika
Gawe
Administrator
Posty: 359
Rejestracja: ndz gru 05, 2004 6:40 pm
Lokalizacja: Wrocław
Kontaktowanie:

Re: ruszylo

Postautor: Gawe » sob lut 19, 2005 2:54 pm

Cieslak pisze: Za tydzień będę wiedział więcej :) Mamy o tym podebatować na miejscu.



no wiec jade dolaczyc do grupy dabatujacej 8)

dobre informacje to takie ze test przesylu obrazu na strone przebiegl pomyslnie wiec jestesmy ze wszystkim na dobrej drodze :D
Awatar użytkownika
Cieslak
Moderator
Posty: 1588
Rejestracja: pn gru 06, 2004 12:35 pm
Lokalizacja: Wrocław/Przesieka
Kontaktowanie:

już prawie działa

Postautor: Cieslak » pn lut 21, 2005 12:58 pm

Wszystko wskazuje na to, że kamera tuż tuż... :)
Awatar użytkownika
Gawe
Administrator
Posty: 359
Rejestracja: ndz gru 05, 2004 6:40 pm
Lokalizacja: Wrocław
Kontaktowanie:

Re: już prawie działa

Postautor: Gawe » pn lut 21, 2005 11:06 pm

Cieslak pisze:Wszystko wskazuje na to, że kamera tuż tuż... :)



ooo tak :D

Wróć do „Sprawy lokalne”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość