Kilka dni temu (chyba w poniedziałek wieczorem) przeczytałem czyjegoś posta z informacją o lokalizacji kilku kamieni ze strony www.przesieka.pl/kamienie.html ... teraz chciałem do niego wrócić i nie mogę go znaleźć... nie pamiętam też kto go napisał... pomocy! :)
Kilka dni temu (chyba w poniedziałek wieczorem) przeczytałem czyjegoś posta z informacją o lokalizacji kilku kamieni ze strony www.przesieka.pl/kamienie.html ... teraz chciałem do niego wrócić i nie mogę go znaleźć... nie pamiętam też kto go napisał... pomocy!
Pomogła: 4 razy Dołączyła: 04 Mar 2007 Posty: 180 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie Mar 04, 2007 9:21 pm
Witam wszystkich - ostatecznie pierwszy post.
To jeszcze ja się dorzucę:
Dwa kamienie stojące przy czarnym szlaku z Przesieki do Sosnówki i jeden na drodze od Jesionu Idy do Borowic (Broniowa):
A) Idąc od Przesieki na czarnym szlaku po przekroczeniu drogi Podgórzyn-Borowice, po prawej stronie szlaku, jak szlak zaczyna zakręcać w kierunku Polanki.
B) Drugi kamień przy Jesionie Idy (po prawej stronie czarnego szlaku Przesieka - Sosnówka i po prawej stronie drogi na Broniów.
C) Przy drodze z Jesionu Idy na Broniów, po lewej stronie, mniej więcej na wysokości Warzelni.
Orientacyjnie dołączam zaktualizowaną mapkę (fragment)
Dla chętnych mam zdjęcia w lepszej rozdzielczości, mogę wysłać na priv.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum